Heihei

Jeg har lyst til å fortelle om folkehøgskolen, men jeg vet liksom ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har hilst på og blitt kjent med kjempemange mennesker, men sliter litt med å huske navna til alle. Det er i hvert fall veldig sosialt og fint her. Om tjue minutter skal vi få omvisning rundt, noe som egentlig er unødvendig, siden jeg og Bård omviste oss selv i går. Så vi er kjent. Men det kan jo være greit fordet. Jeg gleder meg til vi begynner med ordentlige timer, jeg vil ta bilder! På onsdag skal vi på fjelltur og blir til lørdag. Jeg skjønner ikke helt hva alle vi kunst-mennesker skal på fjellet å gjøre, men da blir jeg i hvert fall ikke alene om å ha dårlig kondis. Får forhåpentligvis tatt en del bilder der også, så det blir nok bra.

Men nå skal jeg finne resten av fotomenneskene mine. Merker at jeg har veldig liten tid til å være på pcen og sånn, for jeg må jo være sosial. Så det blir nok ikke så veldig mye blogging, i hvert fall ikke i starten.

Snakkessssss.

2 kommentarer

tinekatrine

24.aug.2009 kl.13:48

hils arrrrrrne. han har sikkert glemt meg.

tinekatrine

25.aug.2009 kl.15:59

haha, det går bra. er så sykt rart å tenke på at det sitter masse fremmede folk i klasserommet mitt nå. jeg er super kul. lover.

Skriv en ny kommentar

hits