Herregud, jeg klarer ikke overskrifter lenger

Oi, jeg pausa visst ikke likevel. Men ikke vent dere at jeg kommer til å blogge så ofte.

Jeg gleder meg til neste uke begynner og vi får ordentlig timeplan og sånn. I dag gikk vi til en gammel kirke, var der i ti minutter, og gikk tilbake igjen. Og det var dagens program for min del. Vi har egentlig hovedgruppe uten lærer nå, men vi har ikke fått noenting å gjøre. Vi har bare hatt én ordentlig time siden vi begynte her. Jeg vil komme i gang!

Nå kjeder jeg meg, for Karoline og Trine er i Kongsberg. Jeg er ganske blakk, så jeg droppa å bli med. Men jeg har klart å bli forkjøla også, så det er kanskje like greit. Alle andre her driver med hovedgruppe-ting nå, jeg tror det bare er foto som ikke har noe å gjøre. Blæææh. Jeg vil lage solbærtoddy, men jeg orker ikke. Dette ble et skikkelig klageinnlegg, noe som er litt dumt, for jeg har det egentlig supert her. Jeg tror jeg har blitt altfor vant til å være omgitt av folk konstant nå, for etter ti minutter på rommet alene føler jeg meg ensom og avsosial. Det er rart.

Jeg har forresten bytta rom, for roomien min ville heller bo med ei annen. Snufs. Neida, det går fint. Nå bor jeg i Undergangen, og det er supertøft. Vi har til og med enkeltdusjer. Luksus! Og Tina som jeg bor med nå er kjempegrei. Er litt rart å plutselig bo på et annet rom bare. Føler meg litt som gjest i en annens hus. Men det går nok over ganske fort.

Jeg savner mennesker hjemme! Hvordan har dere det? Fortell, fortell!

bilde 19
Meg, Karoline og Trine. Photobooth er litt for gøy.

4 kommentarer

Hege Loserface

03.sep.2009 kl.14:14

Tror alle har gått tom for overskrifter! xD Det er bra du har det fint! Høres i hvert fall supergøy ut. Her hjemme er alt som vanlig egentlig. Veldig kjedelig, men helt greit! Storskolen er no ordentlig piss xD

tinekatrine

03.sep.2009 kl.16:50

hah, typisk arne. sløveste læreren. jeg bodde i overgangen! og jeg husker vi også gikk tur til den kirken. gørr kjedelig. men er fint å ta bilder med den bekken dere går langs.

tinekatrine

03.sep.2009 kl.19:37

haha, det var jentegangen i fjor. helt til kjæresteparene begynte å flytte sammen.men siden arne er sånn sløv, og kommer til å være det hele året, annbefaler jeg deg å bare lage masse prosjekter på egenhånd og utnytte studioet og alt fult ut. så får du mer ut av året der!

03.sep.2009 kl.23:00

Jeg er sikker på jeg har det enda gøyere enn deg! For jeg har det KOOOOONGEEEE! kom hjem fra Slogen i dag, det var crazy shit. Litt dritt at vi hadde regn, regn, skyer, regn, tåke, regn, tåke, og regn mens vi var der da, og enda litt kjipere at det faktisk var sol og fint vær i dag som vi gikk ned, fordi hvis det hadde vært sånn vær da vi var der hadde vi jo sett mye mer. Det er bare ti dager i året uten tåke der, så hadde vi vært EN dag seinere bare...! MEEEn, sånn kan det gikk. nAAAAAbo!!!

Skriv en ny kommentar

hits