Lykke

Jeg er så glad. Lykkelig. Jeg vil ikke helt skrive hvorfor, for jeg føler det blir feil mot han eller noe. Jeg har en liten frykt mot at han skal finne bloggen min. Dessuten føler jeg meg ikke helt komfortabel med å legge ut om kjærlighetslivet mitt på bloggen. Men ja. Nå skjønte dere kanskje litt. Uansett, det er herlig.

I dag har vi endelig fått timeplan! Vi skal visst ha noe gym-greier hver tirsdag, noe som passer meg veldig fint, så får jeg faktisk litt trim. Men mandagene blir korte, hovedgruppe i tre timer, og så resten av dagen fri. Det irriterer meg litt at jeg har så mye fri, dagene blir så tomme. Men det blir vel mer å finne på etter hvert som vi får flere fotooppgaver osv.

Nå sitter jeg på rommet til Karoline, som hører på The Lion King soundtrack. Når jeg kommer hjem til helgen skal jeg finne alle de gamle vhs-filmene mine og ta dem med hit. Disney <3 Må ta med noen dvder også da, siden min kjære nabo Magnus har fått seg stoooor TV på rommet. Det liker man, særlig når man alltid er invitert. Menneskene her er så koselige, jeg begynner allerede nå å lure på hvordan jeg skal klare meg uten dem i høstferien.

7 kommentarer

tinekatrine

07.sep.2009 kl.12:36

ååh. film rommet var så koselig. i begynnelsen av året satt vi der nede hele tiden! men ettervært ble det gjort om til et data rom, og det var så dårlig luft der. bleh.

tinekatrine

07.sep.2009 kl.13:33

jeg kommer ikke over det. DU er på skolen MIN.

håper vi blir invitert tilbake til skolen i løpet av året. de pleier å gjøre det, men var snakk om at de skulle slutte med det siden det ble så mye styr og fyll når de gjorde det i fjor...

Ida vel! :)

07.sep.2009 kl.14:04

Ntaw, det er så koslig :D Jeg blir glad på dine vegne ^_^

tinekatrine

07.sep.2009 kl.19:09

haha. unnskyld! neida. eh. ja. jeg som følte ingen besøkte bloggen min i dag. hm.

07.sep.2009 kl.20:46

:D

Ida Therese

07.sep.2009 kl.21:09

Åh! Så fint.. Nå ble jeg litt lykkelig på dine vegne kjente jeg:)

tinekatrine

08.sep.2009 kl.08:00

det er fordi du blogger så lite og da blir alle lei seg :((((

Skriv en ny kommentar

hits