Kose-mobbing

Nå er jeg hjemme for første gang på tre uker, og det er sykt rart. Spesielt siden pappa er den eneste personen som er hjemme. Det er stille. Tomt. Han drar snart óg, og da blir jeg helt alene. Hva skjer forresten med at ingen gidder å være hjemme når jeg kommer hjem? Det var jo veldig hyggelig.

Jeg savner skolen! Eller, kanskje ikke skolen, men menneskene. De er så herlige. Jeg lurer på hvordan jeg skal overleve i høstferien. En hel uke. Og juleferien kommer til å føles som et helt liv. Jeg vil bo med dem resten av livet. De var så søte når pappa kom og henta meg med motorsykkel i dag. Jeg hadde klaga en del i forveien, fordi jeg måtte ha på meg en altfor stor motorsykkeldressting, som jeg hater. Så alle stod og lo når jeg skulle ta den på, og Magnus kalte meg tjukk. Nå virker jeg kanskje litt rar, men jeg liker når folk mobber meg. Da vet jeg at de er glade i meg, for man sier jo ikke sånne ting til folk man ikke liker. Det blir liksom kose-mobbing. Det er fint.

Én kommentar

Eirik

17.sep.2009 kl.19:33

så søtt ^w^ håper du har det bra =D og nå vet du hvordan jeg har det når jeg er hjemme på perm uten deg der lenger =3 derfor jeg liker oslo ^w^

Skriv en ny kommentar

hits