Tull og tøys

Jeg har aldri huska så lite som etter lørdag. Det er rart hvordan alkohol bare kan fjerne minnene dine. Men jeg tror jeg hadde det veldig gøy. Selv om det ikke er like gøy nå, med vondt i hodet (jeg datt i asfalten), vondt på den ene sida av halsen uten å vite hvorfor, og et ganske stygt merke på den andre sida av halsen. Kremt.

Nå kjeder jeg meg ganske supermye egentlig. Orka ikke være med folk til butikken, for det er så altfor kaldt ute nå. Men Trine og Karoline kommer hit etterpå, da. Forhåpentligvis har de kjøpt noe digg.

Ååh, snart er det høstferie. Jeg må passe på å finne på ting med folk hver eneste dag, hvis ikke kommer jeg til å kjede meg i hjel. Problemet er bare at veldig få av vennene mine er hjemme. Jeg får vært litt med Bård, da. Det er jo null privatliv her på skolen, så det kan bli fint.

Dette innlegget hadde absolutt ingen mål og mening, og derfor passer det fint med et bilde av en marihøne, nettopp fordi den ikke passer inn her.

blender og lukkeroppgave 040edit

3 kommentarer

Veronika

21.sep.2009 kl.10:55

Haha, jeg sliter også med å huske mesteparten av hva som skjedde på lørdag. Men jeg satser på at jeg var kjempetøff :P Fikk høre at samboeren min at jeg hadde krabbet inn døra, satt meg på do og sovnet der. Husker ingenting!

21.sep.2009 kl.15:53

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Jeg har bare vært ute en gang etter at jeg kom til Ålesund, og nesten ikke drekki noe i hele sommer, så høstferien MÅ det bli litt liv! Og vi må mer ut her oppe og... :P

eirin

22.sep.2009 kl.16:47

hey! likte bildene dine^^ og kjenner til de blåflekkene dagen derpå du, fant to nye idag selv ;p

Skriv en ny kommentar

hits