Høstferieeee

I likhet med ganske mange andre har jeg høstferie etter denne skoledagen, og da skal jeg hjem. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg var hjemme, og tror egentlig at jeg kommer til å bli ganske kjempelei etter 10 dager. Det er liksom ikke så veldig mye å finne på der. Jeg har i alle fall de første dagene planlagt, da. Fest hos Ida på lørdag, jobb på søndag, sove hos Line på mandag. Så håper jeg at jeg kan dra til Bård på tirsdag, for da er det ganske lenge siden sist. Ok, så blir det kanskje ikke sååå ille likevel. Jeg finner nok på noe.

Arne, fotolæreren vår, er innlagt på sykehuset denne uka, for det er noe greier med beinet hans, så vi har ikke hatt lærer på en stund. Men i dag er Tormod vikar, og han ga oss en oppgave som het "et møte", og vi måtte få med en form for kontraster i bildet. Jeg og Trine prøvde oss på et lite selvportrett av oss, hvor vi kikker på hverandre, siden hun er ganske lys og jeg er ganske mørk. Jeg vet ikke hvor bra det ble, vi har ikke noe stativ, så vi måtte sette kameraet på en stol, og jeg måtte løpe fram og tilbake og trykke på selvutløser. Og vi er ikke akkurat de fødte modeller, så vi satt med latterkrampe omtrent hele tiden. Haha. Det var gøy da :)

oslotur 028edit4

Random jente i Oslo. Litt flaut at hun faktisk så at jeg tok bilde av henne, men jeg lata som om jeg bare tok bilde av fontena.

3 kommentarer

tinekatrine

25.sep.2009 kl.12:08

dakar arne! tormod er kul lærer, mye mer kreativ enn arne.

Eirik

26.sep.2009 kl.12:35

hun jenta var søt ^^

Maria.

29.sep.2009 kl.18:48

Fint bilde.

Skriv en ny kommentar

hits