26.sep.2009

(det frister veldig å gjøre som tinekatrine og boikotte overskrifter helt. det er jo umulig å komme på noe bra!)

I går ble jeg med Bård hjem (istedenfor å dra til Sandefjord og henge i et nesten tomt hus fordi pappa ikke gadd å kjøre meg hjem fordi han jobber med å pusse opp huset). Vi spiste taco og han fikk pakker av familien sin fordi han hadde bursdag på torsdag. Så spiste vi kake og popcorn. Nam. På kvelden gikk vi en laaang tur ute, mens vi prata om alt og ingenting og sånn, og det var ganske digg. Være alene for en gangs skyld. Privatliv er et ukjent begrep på skolen, der er vi omringet av folk konstant. Så det var fint i går.

Nå sitter jeg i Sandefjord og venter på at Helene skal komme tilbake fra Sverige sånn at vi kan kjøre hjem. Og med én gang jeg kommer hjem må jeg bort på jobben til mamma, og kjøre med henne hjem til henne, sånn at jeg kan låne bilen hennes. Så kjører jeg til partyparty hos Ida. Selv om jeg har glemt å kjøpe drikke, og jeg rekker det ikke før klokka seks. Men det gjør egentlig ingenting, for jeg kom på at jeg skal jobbe i morgen.
 
et møte
med kontraster 020edit
Her er forresten resultatet av min og Trines lille halveis-mislykkete photoshoot i går.

2 kommentarer

tinekatrine

26.sep.2009 kl.17:11

hihi. DO LIKE ME!

jeg taklet ikke den 24/7 tvangs sosialiseringa på skolen så bra. heldigvis var roomien min likedan, så vi hadde vår egen lille verden på rommet våres. akkurat det savner jeg litt. nå bor vi 6 timer fra hverandre. poop.

tinekatrine

27.sep.2009 kl.21:57

thank you. nå vet du hvilke bilde du kan ta når arne kommer med "tid" oppgaven sin.

Skriv en ny kommentar

hits