Fisk?

Nå er det superlenge siden jeg har skrevet. Jeg var omtrent ikke på pcen hele høstferien, og det var ganske deilig egentlig. Ferien var stort sett fin, det var kos å treffe venner og sånn igjen. Selv om det ikke var så mange av dem som var hjemme.

Men nå er det digg å være tilbake på skolen igjen! I dag har vi endelig fått vært i mørkerommet, og jeg gleeeder meg til bildene er helt ferdige, og jeg kan henge de på veggen min. Timene vi hadde i dag er de mest produktive vi har hatt til nå. Jeg håper vi begynner med studio snart også. Jeg vil ta ordentlige bilderrrrr.

I går var jeg, Karoline, Trine og Bård i Kongsberg. Jeg og Bård kjøpte garn, sånn at Karoline kan strikke luer til oss. Karoline kjøpte gullfisker! De er fiine. Også kjøpte hun Marioparty til Wii, så det er stort sett det vi driver med når vi har fri nå. Avhengighetsskapende, og ganske gøy.

fiskerrr 018edit

4 kommentarer

ELLEN

07.okt.2009 kl.19:11

åå det høres gøy ut med mørkerom!

Jeg har linket deg til bloggen min fordi du har en søt blogg ^^

Elise

07.okt.2009 kl.21:20

Jeg vil og ha gullfisk! Da vi hadde rekefest på skolen sto min gruppe for pynting av matsalen, og jeg syes mitt pynteforslag var det mest geniale; en gullfisk på hvert bord! Men enkelte andre syntes ikke at det hadde passa noe særlig å sitte og spise mens man så på en levende gullfisk, så det ble ikke noe. *FURT* JEG TRENGER RIDESTØVLER INNEN LØRDAG! Jeg skal nemlig vise Naranjastjerna på Oslo Horse Show :D *Stolt* Meeen, ridestøvlene mine har visst krympa (Eller er det jeg som har fått tjukke legger???) så jeg får de ikke på lenger... Jeg prøvde litt for hardt i stad, det resulterte i at de stakkars støvlene mine røyk i glidelåsen... (HJELP! Dette blir dyrt...!) :S

Nanna

09.okt.2009 kl.14:38

Takk! Forresten, jeg har ingen mulighet for å komme oppover i helga, dessverre. Truls hadde ikke tid til å se meg, så derfor blir det dessverre ingenting. Men jeg lover at jeg skal komme og besøke den en annen gang, Elise!

tinekatrine

12.okt.2009 kl.15:19

du må prøve å få lest resten :D

Skriv en ny kommentar

hits