Jeg fikk rett!

I dag kledde jeg og Karoline på Trine de fineste klærne hun hadde, og kjørte til en liten strand litt borti her. På tide at vi drar i gang noen photoshooter selv her, siden vi ikke kommer noen vei i timene. Etter å ha holdt på en stund der, dro vi tilbake, men vi hadde fortsatt lyst til å ta flere bilder. Så vi gikk ned i kunstrommet og begynte å male Karoline i ansiktet. Det hadde blitt kjempetøft, hvis ikke Krister hadde kommet og ødelagt hele greia ved å male bart og skjegg på henne mens jeg var på do. Dårlig gjort! Så det ble ikke så bra bilder ut av det. Karoline orket ikke ha det så lenge på heller, for vi brukte akrylmaling, og det var visst ikke så behagelig. Men de har ansiktsmaling borte på teater, noe Trine påpekte ETTER at vi var ferdige og Karoline hadde vaska av seg all malinga. Stakkars.

photoshoot på stranda
litt til 106edit

photoshoot på stranda
litt til 126edit

5 kommentarer

Nanna

14.okt.2009 kl.17:02

Tøft!

Maren

14.okt.2009 kl.20:35

Jeg skjønner godt at hu ikke orka å ha på malinga lenge når det var rundt øynene i tillegg ^^

tinekatrine

15.okt.2009 kl.14:16

jeg skal kjøre myemyemye!

Har du lyst til å forklare hva man egentlig må gjøre for å få lappen? Jeg har jo tatt trafikalt grunnkurs nå, men så er det teoriprøve og øvelseskjøring og oppkjøring og diverse andre ting som gjør meg så forvirret at jeg bare LADJLKGJLKFSDG!!! Forstår ikke hva man må gjøre, og i hvilken rekkefølge.

tinekatrine

15.okt.2009 kl.16:12

aah, bra. da kan jeg vell begynne på de teori greiene etter nyttår 8)

tinekatrine

16.okt.2009 kl.18:55

men han hadde liksom skrubbsår, og masse av pelsen over øyet er borte. hvis den har sloss så hadde han jo bare fått noe kutt, og det gjør han jo egentlig hele tiden x) skal tøffe seg.

Skriv en ny kommentar

hits