This day

I dag stod jeg opp klokka 11, og hadde gooood tid. Begynner på skolen klokka to hver torsdag. Så jeg kunne ta en lang dusj, lage meg en kopp te og tre(!) brødskiver til frokost, og tilogmed spille litt Heroes før jeg tok bussen til skolen klokka ett. Jeg må alltid ta buss til skolen en time før den begynner, for bussen går bare hver halvtime frem til klokka to, og jeg bruker 35-40 min på å komme meg til skolen. Det er litt kjedelig, spesielt på onsdager, når vi begynner ni.

Etter to timer med fototeori på skolen, dro jeg hjem, og da hadde Richard kommet til oss. Han skal være her frem til søndags morgen, da kjører han og Ole til Oslo for å se på Pain of Salvation, også kommer de tilbake igjen på mandag, også drar Richard igjen på onsdag. Mye kjøring på han altså, siden det er åtte timer hver vei. Men det er koselig med litt besøk!

Nå har jeg sittet og lett etter bilder til en inspirasjonsmappe som jeg skal vise til læreren. Han skal se på den for å finne ut hva jeg liker, også skal han gi meg oppgaver etter det, utenom de oppgavene vi får felles på skolen. Dette skal han gjøre med alle elevene, og jeg tror det blir kjempebra! Blir gøy å få oppgaver som er lagd spesielt for meg, i tillegg til fellesoppgavene. Blir nok en del å gjøre, men det er egentlig bare fint. På søndag skal jeg forhåpentligvis ta noen bilder av Synnøve i studio, det blir gøy og ikke minst koselig, for jeg har ikke sett henne siden vi var på Slottsfjell tror jeg.

Bildene er linket til der jeg fant dem.

Én kommentar

Hege Loserface

08.okt.2010 kl.00:57

Det hørtes kjempekult ut! Spesiallagde oppgaver liksom.

Shtilig :D

Skriv en ny kommentar

hits