Ukesoppsummering

Tenkte jeg skulle komme med en liten oppsummering på hva jeg har gjort denne uka, siden jeg har vært flink til å ta randomme bilder, og jeg har ikke blogget så mye denne uka uansett, så.

Denne uka har jeg tilbragt en del tid på min nye kjære fungerende pc. Åh, det er så deilig å ha lyd igjen.

Jeg var ordensvakt på skolen på mandag, og det var ganske kjedelig, så da så jeg på en film som heter Adam. Det handler om Adam som har aspergers syndrom, og om naboen hans, og om kjærlighet, og den var bare så fantastisk fin og rørende og fantastisk. Se den.

Da jeg kom hjem etter ordensvakten kvart på tolv på kvelden, ventet Bård med middag til meg og kveldsmat til seg, og tente lys. Hjertehjertehjerte.


Onsdag kom snøen, og først ble jeg litt trist, men når det sluttet å blåse og snø ble det jo veldig pent. Nå er jeg litt trist igjen fordi alt har blitt til is, og i dag regnet det.

På onsdag spiste vi taco, for det var minus førti prosent på alle Tex Mex varer på Ica Maxi. Vi kjøpte nachos og guacamole også, men det har vi ikke spist enda. Jeg håper vi kan spise det i kveld, hvis ikke Bård kommer så sent hjem. Han er i bursdagsfest. Nå snakker jeg meg bort.

Unnskyld for at jeg tar bilder av deg mens du spiser og legger de ut på bloggen, Bård <3

Jeg leste ut Extremely Loud and Incredibly Close, som jeg skrev om i forrige innlegg, og når jeg drev og tok bilder av de sidene jeg syntes var fine, ville Bård absolutt ta bilde av meg mens jeg latet som om jeg leste. Og han ble så lei seg for at jeg ikke la ut bildet i forrige innlegg, så jeg lovte å legge det ut i dette. Haha.Vi har startet med produktfoto på skolen denne uken, og for å være ærlig synes jeg det er ganske kjedelig. Hvert fall så lenge vi ikke får lov til å være kreative. Og jeg har aldri vært så irritert på en bøtte i hele mitt liv.

Ellers denne uka har jeg og Bård vært en del med Eirin og Hans Petter, i går var det filmkveld og vi fikk laks og hjemmelagde skoleboller! Mmmmm, gratis mat. Og det var så godt, jeg spiste altfor mye. Jeg og Bård har vært alene hele denne uka, Ole ble syk, så han ble i Porsgrunn litt lenger enn planlagt. Han kommer tilbake på mandag da. Helt siden snøen kom har jeg hatt skikkelig julestemning, og med julestemning kommer hjemlengsel. Jeg savner familien min! Gleder meg til november, da skal jeg og Bård hjem en helg for å være med på bryllupsfesten til pappa. Det blir godt å komme hjem litt!

Én kommentar

keowyn

31.okt.2010 kl.16:37

å ja! det er en så fin film! <3

Skriv en ny kommentar

hits