Inspirasjon og stressmorgen

Tjohei, nå er jeg lykkelig, for produktkurset er endelig ferdig! Og på mandag begynner vi med et nytt kurs - iscenesettelse. Det gleder jeg meg kjempemye til, er litt flinkere med mennesker enn med ting merker jeg.

Begynner ikke på skolen før to i dag, men har coaching samtale med GT (en lærer) halv to. Da tror jeg at han skal se på inspirasjonsmappa mi som jeg fikk beskjed om å lage sist gang, også tror jeg han skal begynne å gi med individuelle oppgaver. Åh, det hadde vært fint. Det ble en litt stressende morgen for meg, for Mathilde ringte og spurte om jeg kunne hjelpe henne med en shoot halv ett, og da hadde jeg en drøy halvtime på meg til å dusje og spise og sånn, men så sendte hun ny melding fem minutter før jeg skulle gå, og sa at det ikke ble før etter skolen isteden. Så nå har jeg kjempegod tid, siden jeg gjorde alt så fort. Men det passer fint, for da rekker jeg å finne flere bilder til inspirasjonsmappa. Kos :)

Én kommentar

carolineninett

04.nov.2010 kl.12:05

Så fin blogg:) Jeg har meldt meg på en konkurranse og trenger litt stemmer!

Mobilabonnement - leverandøren Chess skal i samarbeid med MSN finne en blogg som fortjener en full makeover.: Lyst til å hjelpe meg og stemme?:) http://bloggover.chess.no/blogger/carolineninett/

Skriv en ny kommentar

hits