Laaaaanghelg

I morgen drar jeg og Bård hjem en tur, og det blir veldig veldig fint. Grunnen til at vi drar er at pappa giftet seg forrige måned, litt i hui og hast, og nå skal han ha bryllupsfest. Jeg gleder meg kjempemye til å se pappa og andre i familien igjen! Vi skal også innom foreldrene til Bård for hilse på, så jeg tror dette blir en veldig koselig langhelg. Jeg ser til og med fram til togturen, vi har jo bestilt komfortbilletter, så vi skal kose oss med film og spill og lesing. Jeg skal lese bok, og Bård skal lese til matteprøve, hihi.

Her er forresten bildet jeg tok til Venus fødsel-oppgaven som jeg har snakket om tidligere. Det er ikke helt ferdig redigert, for å være ærlig vet jeg ikke helt hvordan jeg vil ha det. Men hva synes dere så langt? Tenkte liksom at hun var en moderne Venus, hvor vaskemaskinen representerer havet, og hårføneren representerer vinden som blåser henne i land. Haha.

Edit: Jeg har vært slem, og postet bildet uten at modellen ville det. Jeg tenkte rett og slett ikke på å spørre om lov, har aldri tatt aktbilder av noen før, så er så vant til at det alltid er greit for modellen. Men nå har jeg lært! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits