Fashion!

Første skoledag etter ferien var i dag, og jeg merker det blir deilig å produsere litt bilder igjen. Vi har startet med et fashionkurs nå, som skal vare i tre uker, og tilsammen skal vi levere 13 bilder fordelt på tre oppgaver. Den første oppgaven er en heldags workshop, hvor vi er delt inn i fire grupper. Hver gruppe har fått et studio, og vi skal fra 09.00 til 16.00 på mandag være i dette studioet og lage en fashionserie. Vi kan bruke så mange modeller vi vil, og vi skal levere ett bilde hver.

Den andre oppgaven er en fashion beauty-portrett serie, hvor vi skal bruke én modell, og levere fire bilder. Dette skal tas i studio, og det er diverse krav til bakgrunn og utsnitt osv.

Den siste oppgaven er modelltesting. Da skal vi lage en serie bilder med stor variasjon, til en portfolio som skal "selge" modellen. Disse bildene skal ikke ha noen sammenheng i det hele tatt, vi skal variere på locations, lyssetting, antrekk osv. Vi skal levere 8 bilder her.

Så som dere ser får jeg nok å gjøre de neste tre ukene. Jeg har ikke noe særlig erfaring med fashion, så det blir en veldig lærerik prosess. Kikker litt på bilder på hjemmesiden til italienske Vogue nå, og merker inspirasjonen begynner å strømme. Er så mye fint der!

2 kommentarer

karoliinesverden

04.jan.2011 kl.18:56

likte de bildene :D
Så fin blogg! :) Ha en fin Tirsdagkveld!

Skriv en ny kommentar

hits