Årets første trim!

Slik ser himmelen ut i Trondheim i dag:

Noe som resulterte i at jeg gjorde noe jeg lenge har sagt at jeg skal begynne med når våren kommer... Jeg JOGGA! For første gang siden sommerferien! Jeg følte meg veldig flink, og litt flau. For jeg har dårligere kondis enn jeg trodde det var mulig å ha, så det ble vel strengt tatt mer gåing enn jogging. Dessuten synes jeg det er kjempeflaut å trene mens andre ser på, men i dag var jo den perfekte vårdagen, så det var hauger av folk på tur overalt som fikk være vitne til min fantastiske halv-joggetur.

Uansett, så skal jeg feire med nachos og lasagne i dag. Jeg hadde planlagt å spise dette uansett, men siden jeg har jogga kan jeg jo spise det med litt bedre samvittighet i hvert fall. Hurra!

3 kommentarer

Hege Loserface

03.apr.2011 kl.22:31

sv: Haha. Takk. Du også Elise!

Heldige dere er med fint vær og sånn! Vi har hatt sausetjukk tåke hele helga vi. o.0

Tiril

04.apr.2011 kl.20:50

SV: Jeg har lyst til å søke kunstfoto ettersom det var så ufattelig dyrt å studere der. Får dere støtte og stipend av lånekassen? Og er det dyrt å bo der? Hvis du hadde orket så hadde jeg blitt kjempeglad for å høre litt om skolen, og linja du går på etc.

Maria.

14.apr.2011 kl.13:12

Ohh, jeg sier hele tiden at jeg skal ut og jogge, men jeg er så redd for at folk skal se meg og synes jeg er teit, så jeg tør bare jogge på natten når ingen er ute. Høres fint ut å jogge i sola, hih.

Skriv en ny kommentar

hits