Nordic Light

I går natt kom jeg hjem fra Nordic Light i Kristiansund. Det var en veldig koselig og veldig slitsom tur. Men det er vel sånn det skal være :) Jeg tok ingen bilder fra selve festivalen, de eneste bildene jeg tok var fra torsdag kveld, og de er ikke så veldig spennende. I hvert fall ikke for folk som ikke var der.

Det ene høydepunktet for meg på festivalen var Ragnar Axelssons foredrag. Bildene hans er helt utrolig vakre, og historien han forteller om folkene han har tatt bildene av og hva han er opplevd er fantastisk. Kjøpte en plakat med dette bildet her (og fikk det signert, hurra!):


Så var jo Vee Speers helt fantastisk å høre på også, åh, jeg elsker bildene hennes. Hun var det andre høydepunktet, kjempegøy å høre på en som er så kjent og dyktig.

Av andre vi så kan jeg jo nevne Albert Watson, Joakim Eskildson, Bruno Ehrs, Deborah Turbville, Lucien Clergue og Amedeo M Turello. En ganske bra lineup! Så var det en haug med fotografer jeg ikke fikk med meg også, umulig å få med seg alle.

Én kommentar

Tiril

12.mai.2011 kl.20:00

Åh, kan du ikke fortelle meg litt om skolen, har jo ikke vært der enda:

- Foredragslesere dere har, utstyr dere har tilgang til, lokalet, oppgavene, lærerne, samarbeid på tvers av linjene (eks: stylistlinja), modellbyrået Trend osv.

Jeg er monsternærvøs på at jeg velger feil ved å ikke gå på Bilder Nordic. Bare fortelle meg litt ting og tang? (:

Da blir jeg kjempeglad..

Skriv en ny kommentar

hits