Kujakt

Nå har vi startet på en ny oppgave, som også heter "menneske i natur", men nå skal det gjøres skikkelig! Vi skal helst lage vårt helt eget landskap, klippe sammen gress, fjell, vann, himmel osv, også skal vi ta bilde av en modell i studio og putte inn der etterpå. Det hele skal bli veldig "malerisk", og det skal bli stort og flott og se helt proft ut. I hvert fall ifølge læreren.

Det er litt deilig at vi kan gjøre akkurat hva vi vil, og jeg tror det kommer til å bli sykt bra resultater fra veldig mange i klassen. Jeg har ikke funnet ut så mye enda, men jeg vet hvert fall at jeg vil ha med kuer (for de er dødskule)! Så istad gikk jeg en tur på jakt etter kuer. Heldigvis bor jeg litt på landet, så jeg trengte bare å gå i et kvarter før jeg fant mange.De var litt for glad for å se meg da, så de kom heeelt oppi kameraet mitt, og det var jo ikke helt det jeg ville. Men fant noen andre som var litt lenger vekk og, så det var ikke så farlig.

Jeg tror denne oppgaven kommer til å bli ganske vanskelig og utfordrende for meg, men jeg gleder meg veldig! Tror jeg skal få det til bra :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits